OKULUMUZ TARİHÇESİ

04.12.2023 107

Okulumuz 1979-1980 Yılında Harput Mahallesi Telsziler mevkiinde bulunan bir şahsa ait evde Mehmet Akif Ersoy ilkokulu adıyla eğitim ve öğretime başlamıştır.

Mevcut binanın yapılması ile 1984-1985 Eğitim ve  öğretim yılında kendi binasına taşınarak eğitim ve  öğretimine devam etmektedir.

Okulumuzun bünyesinde 8 adet sınıf ,  1 anasınıfı olmak üzere toplamda 9 derslikle beraber, müdür odası, müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası, personel odası, kütüphane ve arşiv birimleri

ile hizmet vermektedir.

1985 yılında bulunduğu binada hizmet vermeye başlayan okulumuz,  2018 yılından itibaren Erzurum Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkıları ile çevre düzenlemesi, dış cephenin mantolanması, binanın mozaik olan zeminlerinin seramikle kaplanması, elektrik ve yangın söndürme tesisatı yenilenerek büyük ölçüde fiziki eksiklikleri tamamlanarak eğitim ve öğretime hizmet vermektedir.